Burg. v. Dijkesingel 68
2809 RD Gouda (Westergouwe)

UPS noodstroominstallatie

Zonder elektriciteit kan geen enkel bedrijf. De meest geavanceerde apparatuur en machines worden hierop aangesloten en men verwacht dat deze altijd functioneren. Een betrouwbare voeding van de elektrische installatie is dan ook van belang! Daarom kunt u zich geen enkel risico veroorloven als een keer de stroom uitvalt. Wat kunt u nog als computersystemen onverwacht stil vallen?

Computersystemen, machines, verlichting, toegangscontrole: áls het een keer gebeurt, staat uw bedrijfsvoering meteen stil. Wanneer het netwerk van de energieleverancier storingen vertoont, zal dit onverwachte stroomonderbrekingen tot gevolg hebben die stagnatie in productie en productie verlies tot gevolg hebben.

Zet die kostenpost nu eens af tegen de investering in een noodstroomvoorziening. Dan is de keus snel genoeg gemaakt.

No-break installatie, Uninterruptible Power Supply (UPS). Het verzorgen van noodstroomvoeding kan door middel van een UPS (Uninterruptible Power Supply) of een noodstroomaggregaat. Een noodstroominstallatie die de netspanning kan overnemen zonder onderbreking wordt een “nobreak installatie” genoemd. Vaak wordt hiervoor een combinatie van UPS en noodstroomaggregaat toegepast.

De UPS zorgt voor de eerste minuten, waarna de noodstroomaggregaat het overneemt en tevens weer de UPS gaat voeden. Met een centrale UPS-oplossing bent u optimaal beveiligd tegen korte onderbrekingen van de netspanning. Voor elk bedrijf is er een oplossing op maat, afgestemd op uw wensen wat betreft rendement, netvervuiling en onderhoud. Kijk hier om uw meterkast te laten inspecteren en keuren.